360 Connect event 2017 Virtual Reality DutchVR stand met eigenaar Duncan Smit

360 Connect @ Caballero fabriek Den Haag

360 Connect Event

Op 30 maart 2017 was DutchVR aanwezig op het 360 Connect evenement in de Caballero fabriek in Den Haag. Dit evenement stond volledig in het teken van Virtual Reality. Hier kregen VR-bedrijven de mogelijkheid om verschillende bedrijven kennis te laten maken met Virtual Reality en meer. Een druk bezocht evenement met veel interessante bedrijven om in de toekomst een samenwerking te realiseren.

Virtual Reality en zakelijke oplossingen

Het 360 connect evenement was een gratis evenement voor bedrijven en consumenten. Op het event was het mogelijk om te zien wat Virtual Reality te bieden heeft voor bedrijven. DutchVR was hier aanwezig en heeft verschillende zakelijke oplossingen laten zien. Met de Samsung Gear, Oculus Rift en de HTC Vive zijn er demo’s gegeven. Dit om de volledige potentie van Virtual Reality op dit moment te demonstreren.

VR krachtig medium

VR is een krachtig medium voor nu en in de toekomst. DutchVR helpt graag met het bedenken van marketing gerelateerde oplossingen voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Samenwerking VR bedrijven

Het 360 connect event was een initiatief van verschillende Virtual Reality bedrijven uit de regio Den Haag. DutchVR bedankt alle bedrijven voor de prettige samenwerking.

bedrijven aan de slag met Virtual Reality @ 360 connect
360 connect event Virtual Reality gesprek over verleden en toekomst van VR