CeBIT Hannover 2017 Event DutchVR Virtual Reality

Global digital business event CeBIT 2017

CeBIT Hannover 2017 event

In de week van 20 maart 2017 stond DutchVR op CeBIT in Hannover Duitsland. Een van de belangrijkste computerbeurzen ter wereld. Een zeer bijzondere en enerverende ervaring voor DutchVR om hier bij te kunnen zijn. Op het event was het voor ons mogelijk om internationaal rond te kunnen kijken naar alle innovaties op gebied van AR en VR. Wij van DutchVR zijn trots op onze producten en hebben deze met plezier op CeBIT kunnen demonstreren. Een geweldige ervaring voor ons allemaal! DutchVR is klaar voor de toekomst!

Virtual Reality en Augmented Reality op CeBIT

Virtual Reality zit in de lift en dit was terug te zien op CeBIT Hannover. Om alle bedrijven en klanten te laten zien wat de opties zijn vanuit DutchVR, is er gekozen voor demonstraties van de DutchVR Viewer, Virtual Reality gaming en de Augmented Reality oplossingen. Goed om te zien dat ook internationale bedrijven onder de indruk zijn van de toepassingen van DutchVR. Het bijwonen van het event was een geweldige ervaring voor ons allen. DutchVR hoopt hier volgend jaar wederom bij te kunnen zijn.

VRbase, Audi en XMG

Wij willen graag onze vrienden van VRbase Amsterdam, Audi en XMG bedanken. De samenwerking was als zeer prettig ervaren. Wij hopen in de toekomst meerdere events met VRbase, Audi en XMG te kunnen bijwonen.

Evenementen CeBIT DutchVR Virtual Reality
DutchVR @ CeBIT 2017 Hannover Germany Virtual Reality